MLS Football Jersey

Barcelona leder efter top midtbanespiller

Barcelona tredje trøje bliver nødt til at finde en kreativ løsning, hvis de vil hente Evertons midtbanespiller Amadou Onana. Senegaleseren vil være et af de mest eftertragtede talenter denne sommer og ser som sådan ud til at være uden for Barcelonas budget.

Sportsdirektør Deco ser ud til at foretrække, at den 22-årige udfylder tomrummet på Barcelonas midtbane, men har sat et loft på €40 mio. på Onana. Rapporten hævder dog, at Everton fortalte ham, at de ikke var villige til at sælge for 40 millioner euro og havde lavet en udbudspris på 60 millioner euro til Barcelona.

Barcelona leder efter top midtbanespiller

Tingene kompliceres yderligere af rapporter om, at Manchester United og Arsenal er interesserede i Onana og har råd til at betale ham. Der er rapporter om, at Barcelona fodboldtøj til børn måske skal overveje at inkludere spilleren i en aftale for at få ham ind.

Der er få hellige medlemmer af Barcelonas trup, som de ikke ville overveje at forlade, inklusive en række udlånte, som ikke er sikret en plads i truppen, når de vender tilbage. Eric Garcia, Ansu Fati, Julian Araujo, Clement Lenglet og Pablo To Sådanne som Pablo Torre kunne betragtes som midlertidige sværvægtere, selvom bytteaftaler generelt er vanskelige i betragtning af antallet af involverede parter og interesser.

thesportsdjokovic

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey